Kosmetika

ISISPHARMA SECALIA Shower Cream vyživující sprchový krém 200 ml

Značka: ISISPHARMA

ISISPHARMA SECALIA Shower Cream vyživující sprchový krém poskytuje suché pokožce se sklonem k atopii hydrataci a zvláčňující účinek již během mytí.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

369
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ISISPHARMA SECALIA Shower Cream vyživující sprchový krém 200 ml

50122850

Úvod

Myslete na hydrataci vaší pokožky už během sprchování! ISISPHARMA SECALIA Shower Cream je vyživující sprchový krém určený zvláště pro suchou pokožku se sklonem k atopii. Je obohacený o panthenol, bambucké máslo, olej Inca Inchi a další hydratační složky, takže pokožku nejen vyčistí, ale také jí poskytuje komfort a zklidnění. Mimořádně příjemná ochranná textura s „bariérovým efektem“ působí proti vysušujícím účinkům tvrdé vody.

Výsledek

  • čistí a hydratuje pokožku v jednom kroku
  • obnovující zvláčňující účinek
  • dlouhodobý zklidňující účinek
  • nadýchaná pěna se snadno oplachuje
  • vhodný na obličej a tělo

Složení

Hypoalergenní složení: obsahuje povrchově aktivní látky s vysokou tolerancí, parfemace speciálně vyvinutá pro minimalizaci rizika alergií, fyziologické pH, bez mýdla, Dermatologicky testováno. Vhodné i pro děti od 3 let a těhotné a kojící ženy.


Použití

Určeno ke každodenní hygieně. Používejte jako běžný sprchový gel.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.