Kosmetika

ISISPHARMA SECALIA Balm relipidační balzám 200 ml

Značka: ISISPHARMA

Relipidační balzám ISISPHARMA SECALIA Balm obnovuje kožní bariéru a okamžitě zmírňuje nepříjemné pocity suché pokožky. Zklidňuje a dlouhodobě hydratuje.

515
Doprava zdarma

O produktu: ISISPHARMA SECALIA Balm relipidační balzám 200 ml

50035366

Úvod

Předcházejte nepříjemným pocitům způsobeným suchostí pokožky! Pokud pokožka svědí nebo je napjatá, použijte relipidační balzám ISISPHARMA SECALIA Balm. Přípravek vytvořený pro velmi suchou pokožkou a pokožkou náchylnou k atopii obnovuje kožní bariéru, která brání odpařování vody z pokožky a chrání ji vůči vnějším agresím. Díky velmi vysoké koncentraci aktivních látek balzám kombinuje krátkodobé a dlouhodobé účinky: alantoin a bisabolol okamžitě zklidňují pocity nepohodlí, rostlinný glycerin poskytuje dlouhodobou hydrataci. Olej Inca Inchi a bambucké máslo, bohaté na mastné kyseliny omega 3, 6 a 9, vyživují pokožku a podporují její regeneraci.

Výsledek

  • okamžitě zmírňuje nepříjemné pocity suché pokožky
  • zklidňuje a dlouhodobě hydratuje
  • obnovuje kožní bariéru

Složení

Vysoká koncentrace aktivních látek přírodního původu. Alantoin a bisabolol zklidňují pokožku. Olej Inca Inchi + bambucké máslo obnovují kožní bariéru. Rostlinný glycerin poskytuje dlouhotrvající a intenzivní hydrataci. Hypoalergenní složení: dermatologicky testováno, bez parfemace. Bez parabenů. Vhodné i pro děti od 3 let a těhotné a kojící ženy.


Použití

Používejte 1-2x denně. Nanášejte na čistou a suchou pokožku. Příjemná krémová textura, která se rychle vstřebává, je vhodná na obličej i tělo. Je možné používat dlouhodobě.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.