Kosmetika

ISISPHARMA SECALIA Ultra intenzivní zvláčňující mléko 200 ml

Značka: ISISPHARMA

Ultra intenzivní zvláčňující mléko ISISPHARMA SECALIA obnovuje kožní bariéru a okamžitě zmírňuje nepříjemné pocity suché pokožky. Zklidňuje a dlouhodobě hydratuje.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: ISISPHARMA SECALIA Ultra intenzivní zvláčňující mléko 200 ml

50048289

Úvod

Předcházejte nepříjemným pocitům způsobeným suchostí pokožky! Pokud pokožka svědí nebo je napjatá, použijte Ultra intenzivní zvláčňující mléko ISISPHARMA SECALIA. Přípravek vytvořený pro velmi suchou pokožkou a pokožkou náchylnou k atopii obnovuje kožní bariéru, která brání odpařování vody z pokožky, a chrání ji proti vnějším agresím. Obsažené hydratační složky olej Inca Inchi a bambucké máslo, bohaté na mastné kyseliny omega 3, 6 a 9, umožňují pokožce regeneraci a zklidnění.

Výsledek

  • okamžitě zmírňuje nepříjemné pocity suché pokožky
  • intenzivně zklidňuje a dlouhodobě hydratuje
  • obnovuje kožní bariéru

Složení

7 % vazelíny + olej Inca Inchi + bambucké máslo obnovují kožní bariéru. 15 % rostlinného glycerinu poskytuje intenzivní a dlouhotrvající hydrataci. Hypoalergenní složení: dermatologicky testováno, bez parfemace. Bez parabenů. Vhodné i pro děti od 3 let a těhotné a kojící ženy.


Použití

Používejte 1-2x denně. Nanášejte na čistou a suchou pokožku. Svěží a ultra jemná textura, která se snadno nanáší a rychle vstřebává, je vhodná na obličej i tělo.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.