Kosmetika

ISISPHARMA SECALIA AHA keratoredukční zvláčňující mléko 200 ml

Značka: ISISPHARMA

ISISPHARMA SECALIA AHA keratoredukční zvláčňující mléko okamžitě a dlouhodobě hydratuje pokožku ve spojení s peelingovým efektem alfa hydroxykyselin (AHA).

499
Doprava zdarma

O produktu: ISISPHARMA SECALIA AHA keratoredukční zvláčňující mléko 200 ml

50048291

Úvod

ISISPHARMA SECALIA AHA keratoredukční zvláčňující mléko okamžitě a dlouhodobě hydratuje pokožku ve spojení s peelingovým efektem alfa hydroxykyselin (AHA). Přírodní aktivní látky (bambucké máslo, olej Sacha Inchi, glycerin a rostlinný skvalen) obnovují kožní bariéru, která udržuje vláhu v pokožce a chrání před vysycháním. 7% AHA (kyselina glykolová + kyselina mléčná) odstraňuje odumřelé šupinky a vyhlazuje povrch pokožky.

Výsledek

  • obnovuje kožní bariéru a poskytuje dlouhodobou hydrataci
  • peelingový efekt: odstraňuje šupinky a zlepšuje stav pokožky
  • vysoká koncentrace aktivních látek přírodního původu
  • svěží a ultra fluidní textura se rychle se vstřebává
  • velmi vysoká tolerance

Složení

AHA (kyselina glykolová + kyselina mléčná) odstraňuje šupiny a zabraňuje jejich opětovnému vzniku. Olej Inca Inchi + bambucké máslo obnovují kožní bariéru. Glycerina a skvalan rostlinného původu poskytují dlouhotrvající hydrataci. Dermatologicky testováno, bez parfemace, pH 3,7. Bez parabenů.


Použití

Aplikujte 1-2x týdně na příslušné části těla. Během používání přípravku a ještě týden poté používejte vhodnou ochranu před sluncem.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.