Kosmetika

ISISPHARMA XEROLAN zklidňující regenerační sprej 150 ml

Značka: ISISPHARMA

Zklidňující regenerační sprej ISISPHARMA XEROLAN poskytuje rychlou a jemnou pomoc pokožce s narušenou ochrannou bariérou, jejímž důsledkem je intenzivní suchost.

525
Doprava zdarma

O produktu: ISISPHARMA XEROLAN zklidňující regenerační sprej 150 ml

50141988

Úvod

Zklidňující regenerační sprej ISISPHARMA XEROLAN poskytuje rychlou pomoc pokožce s narušenou ochrannou bariérou, jejímž důsledkem je intenzivní suchost či kontaktní podráždění. Obsahuje jedinou aktivní složku, a to ultračistý lanolin, který snižuje pocity pnutí a pomáhá pokožce obnovit fyziologickou rovnováhu tím, že nahrazuje chybějící lipidy a normalizuje přirozené pH pokožky.

Výsledek

  • výrazně snižuje pocity pnutí
  • pomáhá pokožce obnovit fyziologickou rovnováhu
  • poskytuje dlouhotrvající hydrataci

Složení

Ultra čistý lanolín přírodní tuk z ovčí kůže (získává se po ostříhání, aniž by zvířeti způsobila újmu). Surovina prochází nejmodernějším procesem čištění a zaručuje absenci nečistot. Volné alkoholy < 2,5%. XEROLAN lanolin je ultra čistý – splňuje limit stanovený Evropským lékopisem k vyloučení rizika nesnášenlivosti. Hypoalergenní složení: dermatologicky testováno. Neobsahuje: konzervační látky, emulgátory, vodu, barviva, vodu, parfemaci.


Použití

Používejte 2x denně a v případě potřeby. Aplikujte na čistou, vlhkou nebo suchou pokožku. Před aplikací dobře protřepte. Není třeba roztírat.


Upozornění

Drobné částice vnímané ve vzduchu po každém postřiku (které lze zaměnit za kouř) jsou pouze šířící se lanolinové mikrokapičky. Nejedná o hnací plyn spreje. Butan/propan je neškodný plyn, který umožňuje pohánět lanolin ve tvaru tenkých malých kapiček. Po každém postřiku se okamžitě odpaří. Proto neohrožuje dýchací cesty kojenců a těhotných žen.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.