Kosmetika

ISISPHARMA URELIA Gel exfoliační čisticí gel 200 ml

Značka: ISISPHARMA
Produktová řada: URELIA

Exfoliační čisticí gel ISISPHARMA URELIA se zaměřuje na dehydrataci suché pokožky i na skvrny hyperkeratózy. Čistí, jemně exfoliuje, redukuje šupinky na pokožce.

439
Doprava zdarma

O produktu: ISISPHARMA URELIA Gel exfoliační čisticí gel 200 ml

50082600

Úvod

Máte velmi suchou pokožku, která má sklony k odlupování či hyperkeratóze? Exfoliační čisticí gel ISISPHARMA URELIA se zaměřuje na dehydrataci i na skvrny hyperkeratózy. Obsahuje 10 % urey, která intenzivně hydratuje a pomáhá zmírnit nepříjemné pocity na pokožce. Díky svému složení bez mýdla a přítomnosti nízké koncentrace ovocných kyselin (AHA) čistí, jemně exfoliuje, redukuje šupinky na pokožce a pomáhá zbavit se nevzhledných skvrn. Patentovaný komplex aminokyselin a postbiotik obnovuje přirozenou bariérovou funkci pleti.

Výsledek

  • poskytuje pokožce intenzivní a dlouhotrvající hydrataci
  • čistí a má jemný exfoliační účinek
  • vrací pokožce plný komfort

Složení

Urea (10 %) intenzivně hydratuje. AHA jemně exfoliuje a čistí pleť. Komplex aminokyselin a postbiotik. Hypoalergenní složení: bez parfemace, bez mýdla. Bez parabenů, bez fenoxyethanolu. Dermatologicky testováno. Vhodné pro celou rodinu: dospělí, děti, kojenci i těhotné ženy.


Použití

Na obličej a tělo: Naneste na vlhkou pokožku, jemně vmasírujte, a nakonec důkladně opláchněte. Používejte 1-2x denně. Na vlasovou pokožku: Naneste na mokré vlasy, nechte 3 minuty působit, pak důkladně opláchněte. Používejte 2-3x týdně.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.