Kosmetika

ISISPHARMA URELIA 10 exfoliační hydratační krém 150 ml

Značka: ISISPHARMA
Produktová řada: URELIA

Exfoliační hydratační krém ISISPHARMA URELIA 10 poskytuje pokožce intenzivní a dlouhotrvající hydrataci a zároveň jemně odstraňuje šupinky díky přítomnosti AHA.

449
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ISISPHARMA URELIA 10 exfoliační hydratační krém 150 ml

50109127

Úvod

Máte velmi suchou pokožku, která má sklony k hyperkeratóze a odlupování? Exfoliační hydratační krém ISISPHARMA URELIA 10 se zaměřuje na suchost pokožky i na skvrny hyperkeratózy. Obsahuje 10 % urey + 10 % glycerinu pro intenzivní hydrataci, která pomáhá zmírnit nepříjemné pocity na pokožce. Díky přítomnosti nízké koncentrace ovocných kyselin (AHA) jemně exfoliujeredukuje šupinky na pokožce a pomáhá zbavit se nevzhledných skvrn. Patentovaný komplex aminokyselin a postbiotik obnovuje přirozenou bariérovou funkci pleti.

Výsledek

  • poskytuje pokožce intenzivní a dlouhotrvající hydrataci
  • má jemný exfoliační účinek
  • vrací pokožce plný komfort

Složení

Urea (10 %) intenzivně hydratuje. AHA jemně exfoliuje a čistí pleť. Komplex aminokyselin a postbiotik. Chlorid sodný optimalizuje sílu močoviny. Glycerin + včelí vosk + bambucké máslo mají změkčující a hydratační vlastnosti. Hypoalergenní složení: bez parfemace. Bez parabenů, bez fenoxyethanolu. Dermatologicky testováno. Vhodné pro celou rodinu: dospělí, děti, kojenci i těhotné ženy.


Použití

Nanášejte na suchou a čistou pokožku a vmasírujte až do úplného vstřebání produktu. Používejte 1-2x denně.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.