Kosmetika

ISISPHARMA KELOPLAST Scars SPF50+ hojivý krém 40 ml

Značka: ISISPHARMA
Produktová řada: KELOPLAST

ISISPHARMA KELOPLAST Scars SPF50+ hojivý krém vytváří na pokožce efekt náplasti, který chrání před znečištěním a UV zářením. Pomáhá obnově pokožky a předchází pigmentaci jizev.

495
Doprava zdarma

O produktu: ISISPHARMA KELOPLAST Scars SPF50+ hojivý krém 40 ml

50082592

Úvod

Máte na pokožce hojící se jizvu nebo je vaše pokožka podrážděná? Chraňte ji před nerovnoměrnou pigmentací a napomozte její obnově přípravkem ISISPHARMA KELOPLAST Scars SPF50+ hojivý krém. Jeho krémová textura vytváří na pokožce efekt náplasti, který zmírňuje nepříjemné pocity a chrání před znečištěním a UV zářením. Poskytuje pokožce hydrataci, zklidňuje pocity svědění a pomáhá regenerovat podrážděnou pokožku. 100% minerální filtry s velmi vysokou ochranou proti UVB/UVA záření předchází pigmentaci jizev při pobytu na sluci.

Výsledek

  • vytváří ochranný film s efektem náplasti, chrání před znečištěním, omezuje množení bakterií
  • 100% minerální filtry zajišťují velmi vysokou ochranou proti UVB / UVA záření SPF 50+
  • působí preventivně proti pigmentaci jizev a tvorbě tmavých skvrn a pih
  • podporuje proces regenerace, restrukturalizuje a hydratuje
  • obnovuje kožní bariéru

Složení

Minerální filtry. Polysacharid vytváří ochranný film s efektem náplasti, chrání před znečištěním, omezuje množení bakterií. Výtažek z divokého akantu podporuje proces regenerace, restrukturalizuje a hydratuje. Kakaové máslo a glycerin restrukturalizuje, hydratuje a obnovuje. Hypoalergenní složení bez parfemace. Bez parabenů.


Použití

Nanášejte silnou vrstvu přípravku na suchou a čistou pokožku. Používejte 1-2x denně po dobu jednoho měsíce.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.