Doplněk stravy

Allnature D-Manosa s brusinkovým extraktem příchuť malina 50 g

Značka: ALLNATURE
5.0

Allnature D-Manosa s brusinkovým extraktem je doplněk stravy s obsahem extraktů z brusinek a rozmarýnu a monosacharidu D-manosy. Komfort pro Vaše močové cesty.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

269

Cena za 100 g: 538,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Allnature D-Manosa s brusinkovým extraktem příchuť malina 50 g

50142442

Úvod

Pro zdravé močové cesty. Přípravek Allnature D-Manosa s brusinkovým extraktem obsahuje extrakty z brusinek a rozmarýnu doplněné D-manosou ve formě prášku pro přípravu nápoje. D-manosa je jednoduchý cukr, který je tělu vlastní. Po vstřebání do organismu se v nezměněné formě vylučuje ledvinami do moči. Brusinky obsahují řadu důležitých látek pro organismus, zejména proanthokyanidiny, bioflavonoidy a organické kyseliny. Extrakt z rozmarýnu příznivě ovlivňuje funkci močových cest a ledvin a podporuje přirozenou obranyschopnost. Z balení připravíte 20 dávek nápoje s lahodnou malinovou příchutí.


Dávkování

2,5 g prášku (1 kávová lžička) přidejte do 250 ml vody a zamíchejte. Dodržujte dostatečný příjem tekutin.


Složení

D-manosa 2 g, brusinkový extrakt 166 mg, extrakt z rozmarýnu lékařského 150 mg v denní dávce 2,5 g.

D-Manosa, brusinkový extrakt, rozmarýnový extrakt, aroma malina, kyselina citronová (regulátor kyselosti); sukraloza (sladidlo); barvivo řepa. 166 mg brusinkového extraktu odpovídá 8 600 mg čerstvých brusinek.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.