Kosmetika

Konopný Táta Konopná mast s kostivalem 200 ml

4.5

Konopný Táta Konopná mast s kostivalem je vhodná zejména k péči o suchou a popraskanou pokožku a o pleť se sklony k atopii, ekzémům či akné, na regeneraci pleti dospělých i dětí.

Akce 3 za cenu 2 Při koupi 3 produktů značky Konopný táta v libovolné kombinace, získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024.
Velikost balení
635
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Konopný Táta Konopná mast s kostivalem 200 ml

50142096

Úvod

Konopná mast od Konopného Táty je univerzálním pomocníkem, který by neměl chybět v žádné domácnosti. Je vhodná zejména k péči o suchou a popraskanou pokožku a o pleť se sklony k atopii, ekzémům či akné. Konopná mast s kostivalem podporuje přirozenou regeneraci pokožky, napomáhá při obnově narušené kožní bariéry, regeneruje, hydratuje pokožku a zanechává ji vláčnou a hebkou. Kostival působí blahodárně na pokožku při namožení svalů či kloubů. Díky technologii výroby je v konopné masti Konopný Táta zachováno maximum možných účinných látek z konopí (kanabidiol CBD, terpeny a flavonoidy). Vazelína, použitá jako masťový základ, na pokožce vytvoří ochranný film, který umožňuje lepší vstřebávání účinných látek do pokožky. Mast je vhodná pro celou rodinu včetně dětí od narození i jedinců s citlivou pletí. 

banner

Seznamte se s Konopným Tátou

Konopný Táta je rodinná firma, která s konopím pracuje od roku 2010. Proces pěstování, ručního sklízení, sušení i následného zpracování probíhá za přísných podmínek kosmetické legislativy. Lety zdokonalený technologický postup výroby zachovává v masti vysoký podíl kanabidiolu CBD, terpenů i flavonoidů, Konopný Táta se pyšní certifikátem obsahu účinného CBD. Konopné masti neobsahují žádná barviva, aromata, konzervační látky ani parfémy. Jejich barva i jedinečná vůně je způsobena pouze konopím. CBD, neboli kanabidiol je látka příbuzná THC, ale na rozdíl od něj nevyvolává psychoaktivní účinky. Farmakologické účinky kanabidiolů jsou ale opravdu nepřehlédnutelné. Jelikož je jejich působení na pokožku velmi individuální, doporučujeme, aby si každý mast a její potenciál vyzkoušel sám na sobě.

 

Hlavní vlastnosti:

  • konopná mast s kostivalem - pouze lékařská vazelína, konopný olej a extrakt z kostivalu
  • regeneruje, hydratuje, zklidňuje
  • podporuje obnovu pokožky
  • pro dospělé, děti od narození i pro osoby s citlivou pokožkou
  • s certifikátem o obsahu CBD

Složení

Petrolatum, Cannabis sativa seed oil, Symphyti radix.


Použití

Mast mazejte na postižená místa i několikrát za den. Zpravidla funguje, pokud udržujete postižené místo namazané po celý den. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.