Veterinární přípravky

Faith in Nature Levandulový šampon pro psy pro silně zašpiněnou srst 400 ml

Levandulový šampon pro psy se silně zašpiněnou srstí od značky Faith in Nature šetrně myje a navrací srsti přirozený lesk a pružnost. Vhodný i pro štěňata.

155
Ušetříte 21%

Původní cena:  195 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 195 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Faith in Nature Levandulový šampon pro psy pro silně zašpiněnou srst 400 ml

50142346

Úvod

Levandulový šampon pro psy se silně zašpiněnou srstí od značky Faith in Nature šetrně myje a navrací srsti přirozený lesk a pružnost. Přípravek obsahuje mořskou sůl, slunečnicový olej a esenciální levandulový olej. Toto jemné složení dokonale zklidňuje a hydratuje. Zabraňuje vysoušení pokožky, vyživuje a zanechává příjemnou vůni levandule. Po použití bude srst vašeho pejska hedvábně hebká a perfektně připravená na kartáčování. Hodí se i pro štěňata.

Hlavní vlastnosti:

  • důkladně myje silně ušpiněnou srst
  • intenzivně hydratuje a zklidňuje
  • vhodný i pro štěňata

Složení

Aqua, Ammonium Laureth Sulfate, Maris Sal (Sea Salt), Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate-20, Lavandula Angustifolia Oil, Lavandula Hybrida Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol (Vitamin E), Glyceryl Laurate, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Carbonate, Citric Acid, Linalool*.

*Přirozená součást esenciálního oleje.

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.


Použití

Potřebné množství šamponu pečlivě vmasírujte do navlhčené srsti, poté důkladně opláchněte čistou vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.