Doplněk stravy

Pangamin cebetan 200 tablet

Značka: PANGAMIN

Pangamin cebetan obsahuje pivovarské kvasnice a kvasničné beta-glukany doplněné vitaminem C a extraktem z šípku na podporu přirozené obranyschopnosti.

149
Ušetříte 21%

Původní cena:  189 Kč  ·  sleva 40 Kč

Cena za 1 kus: 0,75 Kč

Nejnižší cena před slevou: 189 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Pangamin cebetan 200 tablet

50142112

Úvod

Pangamin cebetan obsahuje pivovarské kvasnice v kombinaci s kvasničnými beta-glukany, vitaminem C a extraktem z šípku. Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Šípek je bohatým zdrojem vitaminu C a flavonoidů. Obsažené beta-glukany jsou přírodní polysacharidy izolované z kvasnic rodu Saccharomyces cerevisiae. 

Hlavní vlastnosti:

  • vitamin C příznivě ovlivňuje imunitní systém a pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání, chrání buňky před oxidativním stresem a přispívá ke správné tvorbě kolagenu a následně k udržování zdravých kostí, zubů, chrupavek, kůže a krevních cév
  • plod šípku přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu a podporuje normální funkci dýchacího systému
  • v praktickém uzavíratelném balení

Dávkování

Dospělí užívají 3x denně 4 tablety po jídle, dětem podávejte 3x denně 2 tablety po jídle. Zapijte dostatečným množstvím vody. Užívání pro děti od 12 let konzultujte se svým lékařem.


Složení

Pivovarské kvasnice 4290 mg, kvasničné beta-glukany 840 mg, vitamin C 120 mg (150 % referenční hodnoty příjmu), extrakt z plodů růže šípkové 120 mg v denní dávce 12 tablet.

Pivovarské kvasnice (obsahují lepek), kvasničné (Saccharomyces cerevisiae), beta-glukany, kyselina L-askorbová, exktrakt z plodů růže šípkové (Rosa canina).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.