Doplněk stravy

Generica ProstanolGEN 60 kapslí

Značka: GENERICA

Generica ProstanolGEN je doplněk stravy s obsahem extraktu z plodů Saw pametto, natě kopřivy, směsi extraktu borovicové kůry a žitného pylu a zinku. Zdravá prostata a močové cesty.

325

Cena za 1 kus: 5,42 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Generica ProstanolGEN 60 kapslí

50142115

Úvod

Správná funkce prostaty a močových cest. Přípravek Generica ProstanolGEN obsahuje kombinaci extraktu z plodů Saw pametto, natě kopřivy, směsi extraktu borovicové kůry a žitného pylu a zinku. Saw palmetto je palma keřovitého vzrůstu vyskytující se v jihovýchodních oblastech USA. Její tmavé plody v podobě bobulí obsahují olej bohatý na fytosteroly a mastné kyseliny. Pozitivně ovlivňuje zdraví prostaty a pomáhá zmírňovat související potíže s močením. Přípravek je určený pro dospělé muže.

Hlavní složky:

  • Saw palmetto (Palma plazivá) přispívá k udržení zdravé prostaty a normálního funkce močové soustavy, příznivě ovlivňuje reprodukční systém
  • kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) napomáhá vylučování vody z organismu a přispívá ke správné činnosti ledvin a normální funkci prostaty
  • zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi, k normální plodnosti a reprodukci, podílí se na procesu dělení buněk
  • žitný pyl příznivě ovlivňuje funkci močového měchýře a prostaty
  • extrakt z borovicové kůry napomáhá správné mikrocirkulaci a působí jako antioxidant

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli po jídle. Zapijte vodou.


Složení

Extrakt z plodů palmy plazivé (Saw palmetto, Serenoa repens) 320 mg, směs extraktu žitného pylu (Secale cereale) a borovicové kůry (Pinus pinaster) standardizovaná na 50 % β-sitosterolu 300 mg, zinek 20 mg (200 % referenční hodnoty příjmu), extrakt z natě kopřivy dvoudomé (Urtica dioica) 15 mg ve dvou kapslích.

Extrakt z plodů palmy plazivé, směs extraktu pylu a borovicové kůry, obal kapslí: želatina, čištěná voda, oxid železa žlutý, oxid železa červený; bisglycinát zinečnatý, protispékavá látka: stearan hořečnatý; extrakt z natě kopřivy dvoudomé.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti a ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na pyl. Uchovávejte mimo dosah dětí. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.