Zdravotnické prostředky

FungeX Náplast na nehtovou mykózu 14 ks

Značka: FUNGEX
4.0

FungeX Náplast na nehtovou mykózu je zdravotnický prostředek ve formě náplasti, který poskytuje intenzivní a účinnou léčbu mykózy nehtů. Aplikace 1x denně.

445
Doprava zdarma

O produktu: FungeX Náplast na nehtovou mykózu 14 ks

50138820

Úvod

Zdravotnický prostředek FungeX Náplast na nehtovou mykózu intenzivně a účinně pomáhá při mykóze nehtů, zlepšuje vzhled nehtů a působí proti zabarvení. Účinné látky se z náplasti uvolňují až 8 hodin. Díky svému složení má také hydratační účinek. Speciálně navržený tvar náplasti zajišťuje pohodlnou, jednoduchou a účinnou aplikaci přímo v místě.

Hlavní vlastnosti:

  • účinná léčba mykózových infekcí nehtů
  • rychlé a viditelné výsledky
  • snadná a přesná aplikace
  • stačí aplikovat 1x denně
  • působí 8 hodin

Složení

Močovina, 1,3-butylenglykol, kyselina fumarová.


Použití

Náplast aplikujte 1x denně na postižený, očištěný nehet a nehte působit 8 hodin, nejlépe během noci. Nejlepších výsledků dosáhnete každodenním ošetřením po celou dobu postižení nehtu. Délka léčby se liší podle závažnosti onemocnění a měla by pokračovat, dokud nevyroste zdravý nehet. Ve většině případů vyroste nový nehet do 3–6 měsíců.


Upozornění

Náplast působí pouze lokálně, proto může být používán během těhotenství a kojení. Použití u dětí konzultujte před léčbou s lékařem. Nepoužívejte na podrážděnou nebo spálenou pokožku a zamezte přímému styku s očima.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.