Zdravotnické prostředky

FungeX Přípravek na mykózu nehtů 5 ml

Značka: FUNGEX
4.5

FungeX Přípravek na mykózu nehtů je zdravotnický prostředek, který pomáhá při léčbě nehtové plísně (onychomykóza).  Zabraňuje šíření infekce a předchází opakovaným infekcím.

315
Ušetříte 6%

Původní cena:  335 Kč  ·  sleva 20 Kč

Nejnižší cena před slevou: 335 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: FungeX Přípravek na mykózu nehtů 5 ml

50141865

Úvod

Zdravotnický prostředek FungeX Přípravek na mykózu nehtů pomáhá při léčbě plísní nehtů. Obsažené složky („INSTANT KILLER“) pronikají přímo do nehtu a zabíjejí plíseň již do 20 sekund. Tekutina vytváří na nehtu vrstvu, která zajistí nepříznivé prostředí pro růst plísní a zároveň působí jako fyzická bariéra zabraňující šíření plísní. Přípravek je určen pro dospělé.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá při léčbě plísní nehtů
  • plíseň na nehtu zničí do 20 sekund
  • zabraňuje šíření infekce a pomáhá předcházet reinfekci

Složení

Voda, ethoxydiglykol, ISK1320®, pentylenglykol, denaturovaný alkohol, tridicet-9, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, benzylalkohol, limonen, glycerin, Natilakt, propylenglykol, PVP, xanhanová guma, olej z listů Eucalyptus globulus, olej z Lavandula hybrida, linalool, dimethyl isosorbid, olej z Citrus aurantium Dulcis, olej z Pogostemon cablin, fosforečnan sodný, geraniol, citral, biotin, kumarin, kyselina citronová, farnesol.


Použití

Přípravek aplikujte 2x denně (například ráno a večer) do té doby, než napadený nehet úplně neodroste. Díky složení s antimykotickým účinkem do 20 s nedochází ke kontaminaci štětečkového aplikátoru, což zabraňuje šíření infekce na jiné nehty a chrání je tak před opakovaným napadením.


Upozornění

Pouze k zevnímu použití. Neaplikujte na otevřené rány nebo poškozenou pokožku. Nepoužívejte při přecitlivělosti na jakoukoli složku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.