Kosmetika

Orlane Paris Supradose kolagenový koncentrát 30 ml

Produktová řada: Supradose

Orlane Paris Supradose kolagenový koncentrát aktivně působí proti důsledkům stárnutí a hodí se pro všechny ženy od 30 let. Zvyšuje pevnost a hustotu pleti a podporuje její půvabný vzhled.

1 090
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Orlane Paris Supradose kolagenový koncentrát 30 ml

50140171

Úvod

Říká se, že věk je jenom číslo. Jakkoliv je toto oblíbené rčení pravdivé, stav naší pleti jej často prozradí. Pokud si chcete zachovat mladistvý vzhled, neváhejte sáhnout po kolagenovém koncentrátu Supradose od Orlane Paris. Tento blahodárný přípravek aktivně působí proti důsledkům stárnutí a hodí se pro všechny ženy od 30 let, kdy dochází ke snížení vlastní produkce kolagenu. Tím zvyšuje pevnost a hustotu pleti a vrátí ji o pár let zpět.

Orlane –⁠ Supradose - koncentráty, které zvyšují účinky pleťové kosmetiky

Řada koncentrovaných přípravků, které uspokojí specifické potřeby stárnoucí pleti. Tyto koncentráty jsou plné čistých aktivních složek naměřených s farmaceutickou přesností tak, aby přinášely uživatelkám maximální efekt. Nová technologie otevírá dveře kosmetické péče šité na míru pro každý typ pleti. Přidáním těchto aktivních složek do obvyklých krémů se posílí jejich účinnost.

Hlavní vlastnosti:

  • podporuje tvorbu vlastního kolagenu
  • redukuje vrásky a drobné linky
  • vhodný pro ženy od 30 let

Použití

Smíchejte 1 až 2 kapky s pleťovým krémem nebo aplikujte 2 až 3 kapky přímo na obličej před nanesením séra či krému.


O značce

Luxusní francouzská „haute-cosmetique“ Orlane je průkopníkem v péči o stárnoucí pleť již od roku 1947. Inovativní přípravky značky kombinují souhru přírodních principů spolu s nejnovějšími vědeckými objevy a čerpají ze znalostí farmaceutického a botanického prostředí. V pestrém produktovém portfoliu značky najdete zajímavé anti-aging programy, které ocení i nejnáročnější dámy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.