Kosmetika

BIO BIONE Kozí syrovátka Regenerační sprchový gel 260 ml

Značka: BIO BIONE
Produktová řada: Kozí syrovátka

BIO BIONE Kozí syrovátka Regenerační sprchový gel s konopím přispívá ke komfortu citlivé pokožky po umytí. Obsažené složky napomáhají zklidnění a regeneraci.

89
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BIO BIONE Kozí syrovátka Regenerační sprchový gel 260 ml

50140312

Úvod

BIO BIONE Kozí syrovátka Regenerační sprchový gel s konopím dosahuje čisticí a mycí síly, bez extrémního odmaštění pokožky. K vláčnosti pokožky po umytí přispívá obsažený rostlinný lecitin, přidaná kyselina mléčná upravuje pH bílkovin pokožky do optimální fyziologické úrovně. Přípravek obsahuje tradiční osvědčené ingredience v moderním spojení s dalšími aktivními látkami. Kromě syrovátky z kozího mléka a konopného extraktu jsou to například panthenol a hydrolyzát keratinu přispívající k regeneraci pokožky + stimulující kofein.

Syrovátka z kozího mléka

Kozí syrovátka obsahuje imunoglobuliny, laktoferin, laktoperoxidázu, aminokyseliny, řadu vitaminů a minerálních látek, organické mastné kyseliny, kasein a další složky, přispívající ke komfortu pokožky či sliznic.

Výsledek

  • ochrana, výživa, regenerace
  • vysoká pěnivost a mohutná čisticí a mycí síla
  • po umytí zůstává pokožka vláčná
  • obsahuje aktivní složky, které napomáhají zklidnění a regeneraci
  • s hypoalergenní parfemací – vhodné pro citlivou pokožku

Složení

Sprchový gel mimo jiné obsahuje: extrakt z kozího mléka, kofein, konopný extrakt, lecithin, keratin, alantoin, panthenol, kyselinu mléčnou. Vyrobeno v BIO formulaci. Neobsahuje SLS, SLES, silikony či parabeny. S lehkou hypoalergenní parfemací.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.