Potraviny a nápoje

Emco Mysli Pohankové čokoláda a mandle 340 g

Značka: EMCO
5.0

Pohankové mysli s čokoládou a mandlemi od značky Emco je skvělou bezlepkovou variantou na chutné a nutričně bohaté snídaně. Ideální pro celiaky.

99

Cena za 1 kg: 291,18 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Emco Mysli Pohankové čokoláda a mandle 340 g

50077975

Úvod

Pohankové mysli s čokoládou a mandlemi od značky Emco je skvělou bezlepkovou variantou na chutné a nutričně bohaté snídaně. Obsahuje jáhly, amarant, pohanku v kombinaci se sladkými rozinkami, kokosem a hořkou čokoládou. Emco mysli skvěle chutná, je vhodné pro celiaky.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje výživné jáhly, pohanku i amarant
  • vhodné pro celiaky
  • nutričně vyvážené

Složení

Cereálie 30 % [pohankové vločky 50 %, jáhlový extrudát 50 % (jáhly 31 %, kukuřičná krupice, rýže, třtinový cukr, jedlá sůl)], cukr, rýžová mouka, řepkový olej, rozinky 5 % (rozinky 99,5 %, slunečnicový olej), kukuřičné lupínky (kukuřičná mouka 98 %, jedlá sůl), hořká čokoláda 5 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: slunečnicový lecitin, vanilkový extrakt), rýžový extrudát (rýže 93 %, třtinový cukr, jedlá sůl), strouhaný kokos 3,5 %, bramborový škrob, plátky MANDLÍ 2 %, pufovaný amarant 1,5 %, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, antioxidanty (askorbylpalmitát, přírodní extrakt s vysokým obsahem tokoferolů). Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Výrobek může obsahovat arašídy, sóju, mléko a další ořechy.


Použití

Návod k přípravě: 1. Mysli nasypte do misky. 2. Zalijte mlékem nebo jogurtem, můžete je také konzumovat samostatně bez úpravy v suchém stavu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.