Potraviny a nápoje

Emco Mysli Pohankové jahody a mandle 340 g

Značka: EMCO

Pohankové mysli s jahodami a mandlemi od značky Emco je skvělou bezlepkovou variantou na chutné a nutričně bohaté snídaně. Ideální pro celiaky.

95

Cena za 100 g: 279,41 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Emco Mysli Pohankové jahody a mandle 340 g

50142438

Úvod

Pohankové mysli s jahodami a mandlemi od značky Emco je skvělou bezlepkovou variantou na chutné a nutričně bohaté snídaně. Obsahuje jáhly, amarant, pohanku v kombinaci s kokosem a mrazem sušenými jahodami. Emco mysli skvěle chutná, je vhodné pro celiaky i vegany. Neobsahuje rozinky.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje výživné jáhly, pohanku i amarant
  • vhodné pro celiaky
  • nutričně vyvážené

Složení

Pohankové vločky 17 %, jáhlový extrudát 17 % (jáhly 31 %, kukuřičná krupice, rýže, třtinový cukr, jedlá sůl), cukr, rýžová mouka, řepkový olej, kukuřičné lupínky (kukuřičná mouka 98 %, jedlá sůl), SÓJOVÁ mouka, rýžový extrudát (rýže 93 %, třtinový cukr, jedlá sůl), strouhaný kokos 3 %, bramborový škrob, plátky MANDLÍ 2,5 %, pufovaný amarant 1,5 %, kousky mrazem sušených jahod 1,5 %, med květový, přírodní aroma, antioxidanty (askorbylpalmitát, přírodní extrakt s vysokým obsahem tokoferolů). Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Výrobek může obsahovat mléko, arašídy a další ořechy.


Použití

Návod k přípravě: 1. Mysli nasypte do misky. 2. Zalijte mlékem nebo jogurtem, můžete je také konzumovat samostatně bez úpravy v suchém stavu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.