Potraviny a nápoje

Emco Tyčinka ořechy a pistácie 35 g

Značka: EMCO
5.0

Ořechová tyčinka s pistáciemi od značky Emco skvěle zasytí v každé situaci! Obsahuje arašídy a mandle a lahodné pistácie. Skvěle vás zasytí v práci, ve škole i na cestách.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 označených produktů značky EMCO v libovolné kombinaci, získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
25

Cena za 100 g: 71,43 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Emco Tyčinka ořechy a pistácie 35 g

50081169

Úvod

Ořechová tyčinka s pistáciemi od značky Emco skvěle zasytí v každé situaci! Obsahuje arašídy a mandle a lahodné pistácie. Nutričně hodnotná svačinka je skvělá na cesty i do školy nebo práce. Polomáčená tyčinka v hořké čokoládě neobsahuje lepek, proto je vhodná i pro celiaky. Bez rozinek.

Hlavní vlastnosti:

  • nutričně hodnotná svačinka
  • obsahuje arašídy a mandle a pistácie
  • neobsahuje lepek

Složení

Pražené ARAŠÍDY 39 %, pražené MANDLE 12,8 %, sirup z invertního cukru, hořká čokoláda 12 % (cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaová hmota, emulgátor: řepkový lecitin, vanilkový extrakt), maltózový sirup, pražené PISTÁCIE 5 %, extrudované cereálie (kukuřičná mouka, rýže, cukr, jedlá sůl), dextróza, med květový 2,4 %, rýžová mouka, emulgátor: řepkový lecitin, jedlá sůl. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Výrobek může obsahovat mléko, sóju a další ořechy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.