Potraviny a nápoje

Kitl Syrob Zázvor + Jablko se skořicí dárkové balení na zahřátí 2x500 ml + křížaly

Značka: KITL

Dárkové balení na zahřátí Kitl Syrob Zázvor + Jablko se skořicí + křížaly představuje perfektní sadu pro příjemné zimní večery. Dejte si horký nápoj, který vás zahřeje na těle i na duši.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Kitl Syrob Zázvor + Jablko se skořicí dárkové balení na zahřátí 2x500 ml + křížaly

50141863

Úvod

Dárkové balení na zahřátí Kitl Syrob Zázvor + Jablko se skořicí + křížaly představuje perfektní sadu pro příjemné zimní večery. Přípravte si lahodný horký nápoj, který vás zahřeje na těle i na duši a navodí vám kouzelnou atmosféru Vánoc. Nový nápoj z limitované edice Jablko se skořicí dokonale provoní váš domov. Je vhodný k přípravě alkoholických i nealkoholických nápojů. Hustý Zázvorový sirup v BIO kvalitě použijte k přípravě osvěžujících limonád v teplé i studené verzi. Křížaly přidejte do koláče, dezertu nebo si je vychutnejte společně s nápojem.

Sada obsahuje:

  • Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml
  • Kitl Syrob Zázvor 500 ml
  • křížaly z českých jablek od Grešíka 50 g

Složení

Jablko: cukr, karamelizovaný cukr, jablečný koncentrát (12 %), jablečné pyré (6 %), skořicový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma. Zázvor: cukr, čerstvá zázvorová šťáva* (Zingiber officinale L., 10%), zázvorový extrakt, vitamín C, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma.


Použití

Pro přípravu horkých nápojů řeďte v poměru 1:8.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.