Dentální hygiena

Herbadent Bylinná zubní pasta Passionfruit 75 g

Značka: HERBADENT

Zubní pasta s fluorem Herbadent Passionfruit důkladně čistí zuby od zubního plaku a současně šetrně pečuje o dásně a sliznice dutiny ústní silou sedmi bylin.

149
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Herbadent Bylinná zubní pasta Passionfruit 75 g

50142713

Úvod

Zubní pasta s fluorem Herbadent Passionfruit důkladně čistí zuby od zubního plaku a současně šetrně pečuje o dásně a sliznice dutiny ústní. Pasta je vhodná ke každodennímu použití a pro pravidelnou ústní hygienu. Je založena na blahodárných účincích sedmi léčivých bylin, které kontrolují množství bakterií a starají se o zdraví dásní a sliznic. Obsah fluoridu sodného (950 ppm) snižuje riziko vzniku zubního kazu a stará se o zdraví a pevnost zubní skloviny. Jemné abrazivní částice pasty pomáhají mechanicky odstranit bakteriální zubní plak. Pasta obsahuje pouze pěnidla na přírodní bázi. 

Hlavní vlastnosti:

  • zubní pasta s extrakty ze 7 bylin
  • obsah fluoridů 950 ppm
  • netradiční jemná příchuť marakuji

Složení

Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, PEG-32, Perlite, Alcohol Denat., Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Sodium Sweetalmondamphoacetate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Aroma, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Rebaudioside A, Titanium Dioxide, Limonene, Eugenol.


Použití

Čistěte si zuby minimálně 2x denně po jídle. Pro zdravé zuby a dásně používejte zubní kartáček s rovně střiženými štětinami – jemnými nebo velmi jemnými. Nezapomínejte na pravidelnou návštěvu svého zubního lékaře a ošetření u dentální hygienistky každých 6 měsíců.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.