Dentální hygiena

Herbadent Bylinná zubní pasta Jasmine 75 g

Značka: HERBADENT

Zubní pasta s fluorem Herbadent Jasmine důkladně čistí zuby od zubního plaku a současně šetrně pečuje o dásně a sliznice dutiny ústní silou sedmi bylin.

165
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Herbadent Bylinná zubní pasta Jasmine 75 g

50142712

Úvod

Zubní pasta s fluorem Herbadent Jasmine důkladně čistí zuby od zubního plaku a současně šetrně pečuje o dásně a sliznice dutiny ústní. Pasta je vhodná ke každodennímu použití a pro pravidelnou ústní hygienu. Je založena na blahodárných účincích sedmi léčivých bylin, které kontrolují množství bakterií a starají se o zdraví dásní a sliznic. Obsah fluoridu sodného (950 ppm) snižuje riziko vzniku zubního kazu a stará se o zdraví a pevnost zubní skloviny. Jemné abrazivní částice pasty pomáhají mechanicky odstranit bakteriální zubní plak. Pasta obsahuje pouze pěnidla na přírodní bázi. 

Hlavní vlastnosti:

  • zubní pasta s extrakty ze 7 bylin
  • obsah fluoridů 950 ppm
  • netradiční jemná příchuť jasmínu a bylin

Použití

Čistěte si zuby minimálně 2x denně po jídle. Pro zdravé zuby a dásně používejte zubní kartáček s rovně střiženými štětinami – jemnými nebo velmi jemnými. Nezapomínejte na pravidelnou návštěvu svého zubního lékaře a ošetření u dentální hygienistky každých 6 měsíců.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.