Kosmetika

APIVITA Express Beauty Apricot pleťový peeling 2x8 ml

Značka: APIVITA
Produktová řada: Express Beauty

Jemný peeling na obličej s meruňkou APIVITA Express Beauty Apricot vyhlazuje pokožku a podporuje její obnovu a omlazení. Zanechává pokožku hebkou a zářivou.

99
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: APIVITA Express Beauty Apricot pleťový peeling 2x8 ml

50141244

Úvod

Express Beauty Apricot je jemný peeling na obličej „medové“ kosmetiky APIVITA vytvořený proto, aby znovu odhalil krásu vaší pleti. Obsahuje prášek z meruňkových pecek, který šetrně odstraňuje odumřelé buňky z povrchu pokožky, a podporuje tak její obnovu a omlazení. Přípravek s lehkou gelovou texturou tvoří z 94 % přírodní ingredience mezi něž patří med, výtažky ze šípků a plodů meruňky a esenciální olej z pelargonie. Zajišťují hydrataci a zklidnění pokožky a zanechávají ji hebkou a zářivou. Peeling je vhodný všechny typy pleti včetně citlivé.

Výsledek

  • vyhlazuje pokožku a podporuje její obnovu
  • zklidňuje a hydratuje pokožku a zvyšuje její pružnost
  • zanechává pokožku hebkou a zářivou
  • dermatologicky testováno
  • 94 % přírodních složek

Použití

Naneste malé množství peelingu na čistou a vlhkou pokožku obličeje a krouživými pohyby jemně masírujte (čelo, nos, tváře, brada), vyhněte se oblasti očí. Nakonec důkladně opláchněte. Používejte 1-2x týdně.


O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vznikají v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.