Kosmetika

APIVITA Express Beauty Artichoke pleťová maska 2x8 ml

Značka: APIVITA
Produktová řada: Express Beauty

APIVITA Express Beauty Artichoke pleťová maska s AHA a PHA zlepšuje texturu pleti a redukuje viditelné póry. Okamžitě rozjasňuje pleť a pomáhá vyrovnat její tón.

99
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: APIVITA Express Beauty Artichoke pleťová maska 2x8 ml

50141249

Úvod

APIVITA Express Beauty Artichoke je rozjasňující a vyhlazující maska s výtažky z listů artyčoku. Receptura vytvořená z 95 % přírodních složek obsahuje AHA a PHA, které zlepšují texturu pleti a redukují viditelné póry. Obsažená kyselina hyaluronová, Aloe vera a panthenol poskytují pokožce hydrataci a zklidnění, kyselina azelaová a extrakt z artyčoku okamžitě pleť rozjasňují. Pleťová maska Express Beauty Artichoke je vhodná pro všechny typy pleti: Ideální pro ženy s povadlou pletí, pigmentovými skvrnami a viditelnými póry. Nedoporučujeme pro velmi citlivou pokožku. 

Výsledek

  • zlepšuje texturu a nerovnoměrný tón pleti
  • redukuje viditelné póry
  • hydratuje a zklidňuje pokožku
  • okamžitě rozjasňuje pleť
  • 95 % přírodních složek

Složení

AHA (kyselina glykolová, citronová, mléčná) odstraňují odumřelé buňky z pleti a urychlují buněčnou obnovu, zatímco PHA (glukonolakton) působí jako velmi mírný exfoliátor s fotoprotektivním účinkem (pomáhá vyrovnat fotosenzibilizující účinek, který mohou mít na pokožku AHA). Kyselina hyaluronová, Aloe vera a panthenol hydratují a zklidňují pokožku.


Použití

Naneste bohatou vrstvu masky na vyčištěnou pleť. Vynechte oblast očí. Dopřejte si 10 minut relaxace a nechte masku působit. Přebytek přípravku odstraňte vlhkým vatovým tamponem a obličej opláchněte vodou. Masku používejte 1-2x týdně. Nedoporučujeme aplikovat po peelingovém ošetření. Náš tip: Abyste předešli vzniku pih a pigmentových skvrn, používejte opalovací krém, který chrání pleť před poškozením sluncem po celý rok.


O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vznikají v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.