Kosmetika

APIVITA Tonic Lotion pleťové tonikum 200 ml

Značka: APIVITA
5.0

Zklidňující a hydratační pleťové tonikum APIVITA Tonic Lotion s medem a levandulí dodává pleti hebkost a pružnost a připravuje ji na další péči.

399
Doprava zdarma

O produktu: APIVITA Tonic Lotion pleťové tonikum 200 ml

50141250

Úvod

Zklidňující a hydratační pleťové tonikum APIVITA Tonic Lotion s řeckým tymiánovým medem a levandulí dodává pleti hebkost a pružnost a zvyšuje vstřebávání přípravků každodenní pleťové péče. Díky obsahu kyseliny hyaluronové hydratuje pokožku a zajišťuje její komfort, organické esenciální oleje z pomeranče a pelargonie pleť skvěle tonizují, a výtažek ze šípků pomáhá chránit její svěžest před agresivitou znečištěného prostředí. Tonikum je vhodné pro všechny typy pleti. Ideální pro normální až suchou pleť.

Výsledek

  • hydratuje a tonizuje pokožku
  • dodává pleti hebkost a pružnost
  • chrání před vnějším znečištěním
  • podporuje účinnost následného ošetření pleti
  • 97 % přírodních složek

Složení

Šípkový extrakt ve složení přípravku nahrazuje vodu a má mimořádný ochranný účinek na pleť proti znečištění ovzduší. Neobsahuje: Parabeny, silikony, minerální olej, SLES, SLS.


Použití

Navlhčete vatový tampon pleťovou vodou a naneste na obličej, krk a dekolt, vyhněte se oblasti očí. Používejte ráno i večer.


O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vznikají v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.