Potraviny a nápoje

Emco Super ořechy tyčinka Čokoláda a mořská sůl 35 g

Značka: EMCO
5.0

Vychutnejte si rychlou svačinku v podobě ořechové tyčinky s čokoládou a mořskou solí od značky Emco. Je bez přidaného cukru a občerství vás v práci i na cestách!

25

Cena za 100 g: 71,43 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Emco Super ořechy tyčinka Čokoláda a mořská sůl 35 g

50142775

Úvod

Vychutnejte si rychlou svačinku v podobě ořechové tyčinky s čokoládou a mořskou solí od značky Emco. Proč jsou tyto tyčinky „Super“? Nejsou doslazovány, obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry a jsou velmi lahodné, plné chuti. V tyčince najdete delikátní pražené arašídy, kešu ořechy a jemné mandle, které se přímo rozplývají na jazyku. Sbalte si ji s sebou do práce i na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodná a rychlá svačinka
  • bez přidaného cukru
  • veganské složení

Složení

Pražené ARAŠÍDY 26 %, pražené MANDLE 24 %, vláknina z kořene čekanky 21 %, hořká čokoláda 12 % (kakaová hmota, vláknina z kořene čekanky, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: slunečnicový lecitin, vanilkový extrakt), kakaová křupka (rýže, kakaový prášek 6 %, inulin), pražené KEŠU OŘECHY 4 %, zvlhčující látka: glycerol, mořská sůl 0,79 %, řepkový olej, rýžová mouka, emulgátor: řepkový lecitin, antioxidanty (askorbylpalmitát, přírodní extrakt s vysokým obsahem tokoferolů). Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.