Potraviny a nápoje

Emco Super ořechy tyčinka Pekanový ořech 35 g

Značka: EMCO

Vychutnejte si rychlou svačinku v podobě ořechové tyčinky s pekanovými ořechy od značky Emco. Je bez přidaného cukru a občerství vás v práci i na cestách!

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 označených produktů značky EMCO v libovolné kombinaci, získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
25

Cena za 100 g: 71,43 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Emco Super ořechy tyčinka Pekanový ořech 35 g

50142776

Úvod

Vychutnejte si rychlou svačinku v podobě ořechové tyčinky Čokoláda a banán od značky Emco. Proč jsou tyto tyčinky „Super“? Nejsou doslazovány, obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry a jsou velmi lahodné, plné chuti. V tyčince najdete delikátní pražené arašídy a pekanové ořechy, které se přímo rozplývají na jazyku. Sbalte si ji s sebou do práce i na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodná a rychlá svačinka
  • bez přidaného cukru
  • veganské složení

Složení

Pražené ARAŠÍDY 40 %, vláknina z kořene čekanky, sekané pražené mandle 17 %, kousky PEKANOVÝCH OŘECHŮ 7,5 %, kakaové lupínky (rýže, kakaový prášek 6 %, inulin), zvlhčující látka: glycerol, řepkový olej, přírodní aroma, rýžová mouka, jedlá sůl, emulgátor: řepkový lecitin, antioxidanty (askorbylpalmitát, přírodní extrakt s vysokým obsahem tokoferolů). Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.