Doplněk stravy

IMMUNOTROFINA D 24 tablet

IMMUNOTROFINA D je přípravek s beta-glukany z kvasinek Saccharomyces cerevisiae + vitaminy pro podporu imunitního systému.

295

Cena za 1 kus: 12,29 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: IMMUNOTROFINA D 24 tablet

50142423

Úvod

IMMUNOTROFINA D je doplněk stravy s beta-glukany z kvasinek Saccharomyces cerevisiae + vitaminy pro podporu imunitního systému. Obsahuje vitaminy A, C a D a také zinek, které přispívají k dobré obranyschopnosti našeho organizmu. Zinek, vitaminy C a E navíc pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem. Příjemná forma cucavých tablet je vhodná i pro děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti

  • vitaminy A, C, D a zinek podporují správnou funkci imunitního systému
  • vitaminy B5 a C přispívají ke snížení únavy a vyčerpání
  • vitamin B5 a C přispívají k energetické rovnováze
  • vitamin C, E a zinek působí jako antioxidanty
  • zinek přispívá k udržení normálního stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • vitamin A a zinek přispívají k normálnímu stavu zraku

Dávkování

Tablety jsou určeny pro dospělé a děti od 3 let. Užívá se mezi jídly na prázdný žaludek. 1x denně 1 tabletu nechte pomalu rozpustit v ústech.


Složení

Beta-glukany (z kvasinek Saccharomyces cerevisiae), vitamín E (DL-alfa-tokoferyl acetát), vitamín C (kyselina L-askorbová, askorbát sodný), stabilizátor: mikrokrystalická celulóza, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; oxid zinečnatý, vitamín B5 (kyselina pantothenová), vitamín A (retinyl acetát), vitamín D3 (cholekalciferol), sladidla: sorbitol, aspartam; fruktóza, aromata.

Upozornění

Doplněk stravy s čukrem a sladidly. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let a těhotné ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.