Doplněk stravy

Gelantina Active 150 tablet

Značka: GELANTINA

Doplněk stravy Gelantina Active obsahuje kolagen, kyselinu hyaluronovou + vysokou dávku hořčíku, který napomáhá snížení míry únavy a vyčerpání.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Gelantina Active 150 tablet

50007127

Úvod

Doplněk stravy Gelantina Active obsahuje kolagen, kyselinu hyaluronovou + vysokou dávku hořčíku v denní dávce. Hořčík – magnezium – je důležitý k udržení normálního stavu kostí a zubů, podílí se na činnosti svalů i nervové soustavy a také napomáhá snížení míry únavy a vyčerpání. Kolagen a kyselina hyaluronová jsou přirozenou součástí pojivových tkání (vazivo, chrupavka, kost) a kůže. Kolagenní vlákna a dostatečná hydratace, na které se podílí kyselina hyaluronová, jsou oporou pružné a svěží pokožky.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje kolagen, kyselinu hyaluronovou + hořčík
  • hořčík přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů
  • hořčík přispívá k normální činnosti svalů
  • hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • hořčík přispívá k normální činnosti nervové soustavy

Dávkování

Užívejte 3x denně 2 tablety během hlavního jídla. Zapijte alespoň 200 ml vody.


Složení

Hydrolyzovaná kolagenní bílkovina (70 %), plnidlo (mikrokrystalická celulóza), uhličitan horečnatý (9,1 %), oxid hořečnatý (4,5 %), potah tablety [polyvinylalkohol, barviva (oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa, brilantní modř FCF), polyethylenglykol), protispékavá látka (talek)], protispékavá látka (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), kyselina hyaluronová (0,18 %).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno osobám mladším 18 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.