Doplněk stravy

Stimulsin Celular rozpustný nápoj 15x3,5 g

Značka: STIMULSIN

Instantní nápoj Stimulsin Celular s příjemnou citrónovou příchutí poslouží nejen k obohacení vašeho pitného režimu, ale doplní také vitaminy a minerální látky.

219

Cena za 100 g: 312,86 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Stimulsin Celular rozpustný nápoj 15x3,5 g

50142398

Úvod

Instantní nápoj Stimulsin Celular s příjemnou citrónovou příchutí poslouží nejen k obohacení vašeho pitného režimu, ale doplní také vitaminy a minerální látky. Prášek k přípravě nápoje obsahuje hořčík a draslík – elektrolyty, potřebné například pro správnou činnost svalů, a také zinek a biotin, které přispívají k dobré kondici naší pokožky a vlasů.

Hlavní vlastnosti

  • rozpustný nápoj s vitaminy a minerály
  • obsahuje hořčík – magnezium, které přispívá k elektrolytické rovnováze a k normální činnosti svalů, podporuje normální činnost nervové soustavy, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální syntéze bílkovin
  • draslík – kalium přispívá k udržení normálního krevního tlaku a k normální činnosti svalů
  • biotin a zinek přispívají k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • zinek přispívá k normální syntéze bílkovin a k dobrému stavu kostí
  • vitamin B5 – kyselina pantothenová přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Obsah sáčku rozmíchejte ve sklenici s 200 ml vody a ihned vypijte. Užívejte 2x denně 1 sáček po dobu jednoho týdne. Udržovací kůra je 1x denně 1 sáček.


Složení

Minerální látky (citronan hořečnatý, citronan draselný, glukonan zinečnatý), maltodextrin, přírodní látky zvýrazňující chuť, regulátor kyselosti (hydrogenuhličitan sodný), protispékavá látka (oxid křemičitý [nano]), D-pantothenan vápenatý, D-biotin, sladidla (steviosidy ze stévie sladké Stevia rebaudiana Bertoni).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno dětem. Výrobek není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.