Potraviny a nápoje

SCHÄR Surdegsbröd kváskový chléb bez lepku 240 g

Značka: SCHÄR

Kváskový chléb bez lepku Surdegsbröd od značky SCHÄR svým složením vyhovuje osobám s intolerancí na lepek. Ideální na dlouhé cesty i výlety v přírodě.

105

Cena za 100 g: 43,75 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SCHÄR Surdegsbröd kváskový chléb bez lepku 240 g

50142540

Úvod

Kváskový chléb bez lepku Surdegsbröd od značky SCHÄR svým složením vyhovuje osobám s intolerancí na lepek. Hodí se také pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Nakrájené plátky lze konzumovat buď přímo nebo je můžete do křupava opéct v toustovači i v troubě. Skvěle chutná se sladkými i slanými přísadami, proto si ho zamilují děti i dospělí. Vakuově zabalený krájený chlebík si můžete vzít kamkoliv s sebou. Ideální na dlouhé cesty nebo výlety v přírodě.

Hlavní vlastnosti:

  • vhodný pro bezlepkovou dietu
  • ideální na toasty i topinky
  • v praktickém vakuovém balení, skvělý na cesty

Složení

Voda, bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžový kvásek 11% (rýžová mouka, voda), čiroková mouka, kukuřičná mouka, rostlinná vláknina (psyllium), mouka z lněných semínek 3,8 %, sirup z cukrové řepy, slunečnicový olej, quinoa mouka, cukr zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; brusinkový kompot 2,1 % (brusinky, cukr, zahušťovadlo: pektin, kyselina: kyselina citronová), brusinkový sirup 1,5 % (koncentrát brusinkové šťávy, cukr, kyselina: kyselina citronová), droždí, sůl, kaštanová mouka, přírodní aroma. Může také obsahovat stopy SÓJI a HOŘČICE. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.