Doplněk stravy

Blendea Super Coffee 100 g

Značka: BLENDEA
5.0

Blendea Super Coffee spojuje kávu a tradiční čínské houby s kořenem čekanky a cejlonskou skořicí v lahodný nápoj, který ocení i ti nejpřísnější milovníci kávy.

345

Cena za 100 g: 345,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Blendea Super Coffee 100 g

50142584

Úvod

Blendea Super Coffee spojuje kávu a tradiční čínské houby s kořenem čekanky a cejlonskou skořicí v lahodný nápoj, který ocení i ti nejpřísnější milovníci kávy. Kvalitní instantní kávy arabica a robusta, které pocházejí z Řecka, tvoří základ nápoje, a obsahují 55 mg kofeinu v jedné porci. Kofein v přiměřené dávce pomáhá zvyšovat čilost, bystrost a soustředěnost: tyto účinky ocení vytrvalostní sportovci i náročně pracující osoby. Směs je vhodně doplněná tradičními houbami: Chaga, Hericium a Reishi, která podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Kořen čekanky obsahuje vysoké množství rozpustné vlákniny inulin, čekanka zajišťuje normální funkce střevního traktu, jater, srdce a cév. Celou směs skvěle dochucuje cejlonská skořice, která pochází z Indie, a je v přísné BIO kvalitě. Ať pijete kávu ráno na povzbuzení nebo podvečer po těžkém dni, Blendea Super Coffee vám nabídne mnohem víc, než jen skvělý chuťový zážitek.

Blendea Super Coffee 100 g2

Hlavní vlastnosti:

  • kofein nabudí bdělost, soustředěnost a výkon
  • reishi v BIO kvalitě podporuje přirozenou obranyschopnost a imunitní systém
  • příjemná a zajímavá chuť díky cejlonské skořici
  • inulin z kořene čekanky vyživuje prospěšné střevní bakterie
  • skořice udržuje normální trávení a chuť k jídlu

Dávkování

1 vrchovatou čajovou lžičku (3,3 g) směsi Blendea Super Coffee smíchejte se 150 ml horké vody (cca 80 °C) a vypijte. Dochuťte mlékem nebo sladidlem dle libosti. Užívejte 1 dávku směsi (3,3 g) 1–2x denně.


Složení

Instantní káva 55 %, čekanka obecná 30 %, reishi* 5 %, skořice cejlonská* 5 %, chaga* 3 %, hericium* 2 %.
*certifikovaná BIO kvalita
Výrobek může obsahovat stopy ořechů.
1 porce (3,3 g) obsahuje cca 55 mg kofeinu. 

Složení na maximální denní dávku (6,6 g): instantní káva 3,63 g, čekanka obecná 1,98 g, lesklokorka lesklá 0,33 g, skořice cejlonská 0,33 g, rezavec šikmý 0,2 g, korálovec ježatý 0,13 g.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, mládež, těhotné a kojící matky. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.