Doplněk stravy

Blendea Citrus Matcha 90 g

Značka: BLENDEA

Blendea Citrus Matcha je lahodný zelený čaj v BIO kvalitě s přidanou citronovou šťávou a mučenkou. Tento osvěžující nápoj oceníte pro vysoký obsah antioxidantů, přirozený zdroj kofeinu i svěží chuť.

319
Ušetříte 19%

Původní cena:  395 Kč  ·  sleva 76 Kč

Cena za 100 g: 354,44 Kč

Nejnižší cena před slevou: 395 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Blendea Citrus Matcha 90 g

50142585

Úvod

Matcha je jemný prášek z mletých lístků nefermentovaného zeleného čaje. Přirozenou tmavě zelenou barvu mu dodává vysoký podíl chlorofylu, který je zaručen díky staletími prověřenému způsobu pěstování čaje na zastíněných plantážích. Smaragdově zelená matcha tak ukazuje na správné pěstování, žádná přidaná barviva nebo cíleně zvýšený obsah chlorofylu. Díky tomuto procesu i kvalitě zpracování zůstávají v prášku matcha zachované veškeré aminokyseliny, minerály i vláknina. Zelený čaj je také výborným antioxidantem. Přidaná citronová šťáva a mučenka nápoj obohacují o nasládlý tón, který zaručí, že si na tomto svěžím nápoji pochutnáte i bez dalšího dochucování. V Japonsku a Číně je Matcha velmi populární i při přípravě pokrmů teplé i studené kuchyně, lze jej použít například na výrobu různých dezertů nebo domácí zmrzliny.

matcha

Hlavní vlastnosti:

  • bez sladidel a rafinovaného cukru
  • bez barviv
  • bez konzervantů
  • 100% vegan
  • BIO kvalita

Složení

1 čajová lžička (3 g) obsahuje: matcha zelený čaj 75 %, citronová šťáva 15 %, mučenka jedlá 10 %. Výrobek může obsahovat stopy ořechů.


Použití

Sypkou směs Citrus Matcha užívejte kdykoliv během dne jako studený nebo horký nápoj. 1 lzičku směsi zalijte cca 250–300 ml horké nebo studené vody. Pořadně promíchejte metličkou, ručním mixérem nebo v shakeru.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, mládež, těhotné a kojící matky. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.