Doplněk stravy

Blendea Super Greens 90 g

Značka: BLENDEA

Blendea Super Greens obsahuje moderní kombinaci 4 zelených superpotravin: chlorelly, spiruliny, zeleného ječmene a mladé pšenice ve formě prášku s přidanou mátou.

339

Cena za 100 g: 376,67 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Blendea Super Greens 90 g

50142610

Úvod

Blendea Super Greens je prášek, který obsahuje moderní kombinaci 4 zelených superpotravin, které se v posledních letech těší velké oblibě díky svým nutričním hodnotám. Poměr chlorelly, spiruliny, zeleného ječmene a mladé pšenice je skvěle vyvážený tak, aby vám poskytl maximální benefity. Sypká směs s přídavkem máty, která mu dodává lehkou, svěží chuť, se užívá denně rozpuštěná ve vodě, ovocném džusu, či smoothie. Prášek můžete také přidávat do receptů ve studené kuchyni.

Blendea Super Greens 90 g2

Chlorella je známá svými detoxikačními vlastnostmi, podporuje pročištění a správnou funkci jater. Také napomáhá správnému fungování imunitního systému. Spirulina je druh sladkovodní řasy bohaté na bílkoviny, vitamín B12 a chróm. Spirulina napomáhá kontrole tělesné hmostnosti, působí jako antioxidant a podporuje přirozenou obranyschopnost. Zelený ječmen mladá pšenice jsou zdrojem chlorofylu, obsahují řadu vitaminů, minerálních a aminokyselin. Máta peprná působí příznivě na zažívání – podporuje normální trávení a působí proti nadýmání.

Hlavní vlastnosti:

  • směs zelených superpotravin ve formě prášku
  • bez laktózy
  • bez lepku
  • bez sladidel

Dávkování

Začněte s 1 lžičkou ráno nalačno, postupně přejděte na 2 lžičky. Užívejte 1-2 lžičky směsi 1-2x denně. Každou dávku smíchejte s 200 ml vody, džusu, nebo smoothie. Vypijte čerstvé, nejlépe hned a bez odstání.


Složení

30 % zeleného ječmene, 30 % mladé pšenice, 20 % spiruliny, 15 % chlorelly, 5 % máty peprné.
Maximální denní dávka (6 g) obsahuje: ječmen 1,8 g, pšenice 1,8 g, spirulina 1,2 g, chlorella 0,9 g, máta peprná 0,3 g.


Upozornění

Tento doplněk stravy není náhradou pestré stravy. Dbejte na pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Produkt není určen dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě užívání léků na štítnou žlázu, konzultujte užívání s lékařem. Výrobek může obsahovat stopová množství ořechů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.