Doplněk stravy

StrepHerbal Junior 24 pastilek

StrepHerbal Junior je doplněk stravy ve formě pastilek s obsahem extraktů z lípy a mateřídoušky doplněné vitaminem C a zinkem, které příznivě ovlivňují imunitní systém.

95
Ušetříte 50%

Původní cena:  189 Kč  ·  sleva 94 Kč

Cena za 1 kus: 3,96 Kč

Nejnižší cena před slevou: 189 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: StrepHerbal Junior 24 pastilek

50142027

Úvod

Pastilky StrepHerbal Junior obsahují extrakty z lípy a mateřídoušky, které napomáhají přirozené obranyschopnosti organismu a zklidňují podrážděné hrdlo a hlasivky. Bylinné extrakty jsou obohaceny vitaminem C a zinkem, které také podporují naši imunitu. Pastilky mají lahodnou příchuť třešní a švestek a jsou určeny pro děti od 6 let i dospělé.


Dávkování

Děti od 6 do 11 let užívají 2 až 8 pastilek denně.​ Dospělí a děti od 12 let užívají 2 až 12 pastilek denně.


Složení

Vitamin C 80 mg (100 % RHP), extrakt z lípy 20 mg, extrakt z mateřídoušky 33 mg, zinek 2,3 mg (23 % RHP) v jedné dávce (2 pastilky). RHP ……. referenční hodnota příjmu. Sladidlo ze stévie.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Neužívejte při alergii nebo přecitlivělosti na některou složku. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavý účinek. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje umělá barviva a příchutě. Bez přidaných konzervantů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.