Doplněk stravy

Blendea Maca mix 4 druhů 90 kapslí

Značka: BLENDEA

Blendea Maca obsahuje 4 druhy macy, která podporuje fyzické a sexuální zdraví i duševní svěžest, příznivě působí na hormonální systém při menopauze.

285

Cena za 1 kus: 3,17 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Blendea Maca mix 4 druhů 90 kapslí

50142593

Úvod

Kombinace 4 druhů BIO macy (žluté, červené, fialové a černé) v rostlinných kapslích má široké příznivé účinky na lidský organismus. Právě pro své komplexní působení je maca někdy označována jako peruánský ženšen. Přispívá k fyzickému a duševnímu zdraví, podporuje vitalitu a vytrvalost, plodnost a sexualitu, a také příznivě působí na hormonální systém při menopauze. Ukrývá v sobě mix sacharidů, proteinů, aminokyselin, vlákniny, vitamínů a stopových prvků. Maca mix 4 druhů je plněný do kapslí vyrobených z čistě rostlinných materiálů, které neobsahují žádné konzervanty, plnící ani protispékavé látky.

Hlavní vlastnosti:

  • maca přispívá k podpoře plodnosti
  • pozitivně ovlivňuje vytrvalost a vitalitu
  • podporuje udržení dobrého fyzického a duševního zdraví

Dávkování

3-6 kapslí denně.


Složení

1 kapsle obsahuje: BIO prášek ze 4 druhů macy 560 mg: Maca žlutá 140 mg, Maca červená 140 mg, Maca černá 140 mg, Maca fialová 140 mg, HPMC (veganská kapsle).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, mládež, těhotné a kojící matky. Není vhodné pro děti s endometrózou, myomatózní dělohou a ženy, mají v osobní či rodinné anamnéze rakovinu prsu, dělohy nebo vaječníků. Skladujte uzavřené v suchu, mimo přímého slunečního záření při teplotách 6 - 25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.