Doplněk stravy

Leros Krevní tlak 20x1,5 g

Značka: LEROS
5.0

Bylinný čaj v nálevových sáčcích Leros Krevní tlak obsahuje olivovník, jasmín, hloh a zelený čaj. Olivovník působí příznivě na krevní tlak, hloh a zelený čaj podporují srdeční činnost.

55

Cena za 100 g: 183,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Krevní tlak 20x1,5 g

50142655

Úvod

Leros Krevní tlak je doplněk stravy ve formě bylinného čaje v nálevových sáčcích, který obsahuje list olivovníku, list borůvky, hlohu, jasmín a zelený čaj. Olivovník působí příznivě na krevní tlak, hloh a zelený čaj podporují srdeční činnost a list borůvky přispívá k normálnímu stavu cévní soustavy. Zelený čaj je od pradávna považován za blahodárný nápoj, mimo jiné díky svým příznivým účinkům na srdeční činnost.

Hlavní vlastnosti:

  • olivovník příznivě působí na krevní tlak
  • hloh podporuje srdeční činnost
  • list borůvky přispívá k normálnímu stavu cévní soustavy

Dávkování

1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 5–10 minut. Čaj se pije vlažný. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí pijí 2–3× denně.


Složení

Olivovník 25 %, jasmín pravý 20 %, hloh obecný 20 %, brusnice borůvka 20 %, čajovník čínský 15 %.


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Při současném užívání léků na srdce a krevní oběh je vhodné užívání bylinné směsi konzultovat s lékařem. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.