Doplněk stravy

Leros Urologický s brusinkou 20x1,5 g

Značka: LEROS
5.0

Bylinný čaj v nálevových sáčcích Leros Urologický obsahuje brusinky, medvědici lékařskou a mateřídoušku. Medvědice lékařská podporuje normální činnost močového měchýře a ledvin.

55

Cena za 100 g: 183,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Urologický s brusinkou 20x1,5 g

50142657

Úvod

Leros Urologický s brusinkou je doplněk stravy ve formě bylinného čaje v nálevových sáčcích, který obsahuje list medvědice a borůvky, brusinky, nať mateřídoušky, plod šípku a červenou řepu. Medvědice a mateřídouška podporují normální činnost močové soustavy, především močového měchýře a ledvin, šípek přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu

Hlavní vlastnosti:

  • medvědice lékařská podporuje normální činnost močového měchýře a ledvin
  • mateřídouška obecná je antioxidant a podporuje přirozenou obranyschopnost
  • šípek přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu

Dávkování

1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a 7–10 minut vyluhujte v přikryté nádobě. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí 2-3 šálky denně, s jídlem nebo po jídle.


Složení

List medvědice (30 %), list borůvky (20 %), brusinka (15 %), nať mateřídoušky (15 %), plod šípku (10 %), červená řepa (10 %).


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné při onemocnění ledvin. Pro zvýšení účinků je dobré se vyhnout kyselým potravinám a nápojům. Používejte max. 1–2 týdny. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.