Kosmetika

JONZAC Nutritive Intenzivní relipidační balzám BIO 400 ml

Značka: JONZAC
Produktová řada: Nutritive

Nutritive Intenzivní relipidační balzám v BIO kvalitě od značky JONZAC dokonale vyživuje a eliminuje pnutí a pocity napětí a zanechává hedvábně hebkou pokožku.

Velikost balení
715
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: JONZAC Nutritive Intenzivní relipidační balzám BIO 400 ml

50142433

Úvod

Nutritive Intenzivní relipidační balzám v BIO kvalitě od značky JONZAC dokonale vyživuje a eliminuje pnutí a pocity napětí a zanechává hedvábně hebkou pokožku. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává bez mastného filmu a nelepí. Obsahuje prebiotika BioEcolia® a restrukturalizační ceramidy, které obnovují a posilují přirozenou bariéru pleti. Termální voda Jonzac dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku a navrací jí zdravý vzhled. Nekomedogenní.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale vyživuje a regeneruje suchou pleť
  • posiluje ochrannou vrstvu pleti
  • vstřebává se bez mastného filmu

Použití

Jemně naneste na pleť a zapracujte krouživými pohyby.


O značce

Ekologická a organická kosmetika Eau Thermale Jonzac získala certifikát od společnosti ECOCERT Greenlife. Termální pramenitá voda Jonzac s jedinečnými vlastnostmi v kombinaci s dalšími organickými recepturami intenzivně hydratuje a regeneruje pleť a vyznačuje se výbornou snášenlivostí. Kosmetika je nekomedogenní a obsahuje pouze přírodní parfemaci. Značka je členem «1 % pro planetu» a věnuje 1 % svého prodeje na ekologické iniciativy. Firma používá recyklované PET plasty a bio-plasty získané z cukrové třtiny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.