Kosmetika

JONZAC Pure Age Fluid na vrásky pro aknózní pleť BIO 40 ml

Značka: JONZAC

Pure Age Fluid na vrásky pro aknózní pleť v BIO kvalitě od značky JONZAC aktivně bojuje proti vráskám i pupínkům. Redukuje jemné linky a stahuje póry.

645
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: JONZAC Pure Age Fluid na vrásky pro aknózní pleť BIO 40 ml

50142435

Úvod

Pure Age Fluid na vrásky pro aknózní pleť v BIO kvalitě od značky JONZAC aktivně bojuje proti vráskám i pupínkům. Redukuje přetrvávající nedokonalosti pleti, viditelně stahuje póry a zároveň eliminuje známky stárnutí. Vyhlazuje jemné linky a navrací pleti přirozený jas a svěžest. Fluid se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nelepí. Po aplikaci bude vaše pokožka viditelně pevnější, pružnější a tvář dostane zdravý tón. Nekomedogenní složení.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje vrásky i pupínky
  • stahuje póry
  • dodává pleti přirozenou svěžest a jas

Použití

Naneste na vyčištěnou pokožku, nechte zaschnout, a poté aplikujte krém.


O značce

Ekologická a organická kosmetika Eau Thermale Jonzac získala certifikát od společnosti ECOCERT Greenlife. Termální pramenitá voda Jonzac s jedinečnými vlastnostmi v kombinaci s dalšími organickými recepturami intenzivně hydratuje a regeneruje pleť a vyznačuje se výbornou snášenlivostí. Kosmetika je nekomedogenní a obsahuje pouze přírodní parfemaci. Značka je členem «1 % pro planetu» a věnuje 1 % svého prodeje na ekologické iniciativy. Firma používá recyklované PET plasty a bio-plasty získané z cukrové třtiny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.