Kosmetika

ATTITUDE Oceanly Zmatňující tuhý krém pro smíšenou pleť 30 g

Značka: ATTITUDE
Produktová řada: Oceanly

Zmatňující tuhý krém pro smíšenou pleť od ATTITUDE Oceanly obsahuje prášek z kořene maranty, který matuje a absorbuje přebytečný maz. Vegan.

779
Ušetříte 20%

Původní cena:  979 Kč  ·  sleva 200 Kč

Nejnižší cena před slevou: 979 Kč

Doprava zdarma

O produktu: ATTITUDE Oceanly Zmatňující tuhý krém pro smíšenou pleť 30 g

50142755

Úvod

Zmatňující tuhý krém pro smíšenou pleť od ATTITUDE Oceanly obsahuje prášek z kořene maranty, který matuje a absorbuje přebytečný maz. Tyčinka Phyto-Matte vytváří bezchybný základ pod make-up. Přípravek dokonale sjednocuje, hydratuje a rozjasňuje pokožku pomocí složek schválených EWG, jako jsou fytoglykogen a extrakt z řeřichy. Krém v papírovém obalu s certifikací FSC. Složení produktu je přátelské k životnímu prostředí. Dermatologicky testováno.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale absorbuje přebytečný maz, aniž by vysušoval
  • ideální jako báze pod make-up
  • přírodní složení bez živočišných složek
  • dermatologicky testováno, bez parfému
  • přátelský k životnímu prostředí

Použití

Naneste na vyčištěný obličej a vmasírujte do pokožky, dokud se úplně nevstřebá. Můžete jej používat jako denní i noční krém. Ideální jako základ pod make-up.


O značce

Filozofie značky Attitude:

Za značkou Attitude stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky Attitude platí:

Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou hypoalergenní a přírodní, to znamená že jsou vyráběné z rostlinných a minerálních zdrojů. EcoLogo certifikace: všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují živočišné složky – jsou vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.