Kosmetika

ATTITUDE Oceanly Zklidňující tuhý krém pro citlivou pokožku 30 g

Značka: ATTITUDE
Produktová řada: Oceanly

Zklidňující tuhý krém pro citlivou pokožku od ATTITUDE Oceanly obsahuje výtažek z řasy z měchýřníku, fytoglykogen a vitaminy A, E, F. Dokonale hydratuje a rozjasňuje pokožku.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky ATTITUDE získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
855
Doprava zdarma

O produktu: ATTITUDE Oceanly Zklidňující tuhý krém pro citlivou pokožku 30 g

50142756

Úvod

Zklidňující tuhý krém pro citlivou pokožku od ATTITUDE Oceanly obsahuje výtažek z řasy z měchýřníku a fytoglykogen. Tyto látky intenzivně hydratují a dodávají pokožce mladistvou svěžest a jas. Dále v něm najdete také výživné bambucké máslo a vitaminy A, E, F. Přípravek se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Po nanesení krému bude vaše pokožka dokonale zklidněná, vláčná a hedvábně hebká na dotek. Bez parfému.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a zvláčňuje
  • zklidňuje podrážděnou pokožku
  • přírodní složení s extraktem řasy z měchýřníku a fytoglykogenem
  • zanechává svěží a projasněnou pokožku
  • bez parfému

Použití

Naneste na vyčištěný obličej a vmasírujte do pokožky, dokud se úplně nevstřebá. Můžete jej používat jako denní i noční krém. Ideální jako základ pod make-up.


O značce

Filozofie značky Attitude:

Za značkou Attitude stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky Attitude platí:

Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou hypoalergenní a přírodní, to znamená že jsou vyráběné z rostlinných a minerálních zdrojů. EcoLogo certifikace: všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují živočišné složky – jsou vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.