Kosmetika

ATTITUDE Oceanly Vyživující obličejový olej s arganovým olejem 8,5 g

Značka: ATTITUDE
Produktová řada: Oceanly

Vyživující obličejový olej s arganovým olejem od značky ATTITUDE intenzivně hydratuje a vyživuje namáhanou pokožku. Redukuje jemné linky a dodává pleti mladistvý vzhled.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky ATTITUDE získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
449
Doprava zdarma

O produktu: ATTITUDE Oceanly Vyživující obličejový olej s arganovým olejem 8,5 g

50142769

Úvod

Vyživující obličejový olej s arganovým olejem od značky ATTITUDE intenzivně hydratuje a vyživuje namáhanou pokožku. Dopřejte své pleti luxusní péči a zabraňte její dehydrataci. Olej podporuje ochrannou bariéru pleti, zvláčňuje a zanechává hedvábně hebkou tvář. Tuhá tyčinka Phyto Oil obsahuje extra výživný arganový olej bohatý na vitamín E a omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, Dále v ní najdete extrakt z řasy ascophyllum nodosum bojující proti suché pleti a olej z hroznových jadérek s polyfenoly, které mají antioxidační vlastnosti. Olej redukuje jemné linky a zpomaluje procesy stárnutí pleti. Dermatologicky testováno. Bez parfému.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • redukuje jemné linky
  • posiluje ochrannou vrstvu pleti

Použití

Pomocí push-up aplikátoru vysuňte olej z obalu. Jemně naneste na vlhkou pokožku a masírujte, dokud se olej nevstřebá.


O značce

Filozofie značky Attitude:

Za značkou Attitude stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky Attitude platí:

Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou hypoalergenní a přírodní, to znamená že jsou vyráběné z rostlinných a minerálních zdrojů. EcoLogo certifikace: všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují živočišné složky – jsou vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.