Doplněk stravy

Guareta Metabolic 90 tablet

Značka: GUARETA

Hlavní složkou přípravku Guareta Metabolic je glukomanan neboli konjak. Tvoří viskózní roztok, který ovlivňuje střevní pochody a podporuje přirozenou střevní flóru.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Guareta Metabolic 90 tablet

50141884

Úvod

Hlavní složkou doplňku stravy Guareta Metabolic je glukomanan – rostlinný polysacharid známý pod názvem konjak, látka získaná z hlíz asijské rostliny s latinským názvem Amorphophallus Konjak. Sušené konjakové hlízy zpracované na mouku jsou ve své domovině součástí běžných pokrmů. Glukomanan patří mezi vlákniny pektinového typu. Ve spojení s vodou bobtná a vytváří mimořádně viskózní roztok, který ovlivňuje střevní pochody. Mimo to má také probiotický účinek – příznivě působí na přirozenou střevní flóru. Guareta Metabolic obsahuje nejvyšší kvalitu glukomananu, a je asi 50x účinnější než samotný pektin.


Dávkování

Užívejte 1-3x denně 1 tabletu během hlavního jídla. Rozpusťte ve vodě nebo v jiném vhodném nápoji a ihned vypijte.


Složení

Glukomanan (Propolmanan®)*, celulóza, oligofruktóza, kukuřičný škrob, maltitol, ester sacharózy, arabská guma. *Ochranná značka společnosti Dr.Staněk, spol. s r.o.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno osobám mladším 18 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.