Kosmetika

Vitality’s Care & Style Sole dárkový set

Produktová řada: Care & Style Sole

Dárkový set Vitality’s Care & Style Sole obsahuje jemný šampon, masku a krém s UV ochranou. Tato sada poskytne tu nejlepší péči namáhaným vlasům před nebo po slunění.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Vitality’s Care & Style Sole dárkový set

50142834

Úvod

Dárkový set Vitality’s Care & Style Sole obsahuje jemný šampon, masku a krém s UV ochranou. Tato sada poskytne tu nejlepší péči namáhaným vlasům před nebo po slunění. Šampon dokonale vychytává stopy chlóru, písku a stylingových produktů. Zanechá vaše vlasy dokonale čisté, hebké a hydratované. Krémová pěna vyživuje vlasy a chrání je před poškozením. Ideální po koupání v moři nebo v bazénu.

Kompletní péče o sluncem namáhané vlasy

Maska intenzivně vyživuje vlasy, regeneruje a posiluje, aniž by je zatížila. Perfektně vyživuje namáhané kadeře, které jsou vysušené nebo poškozené od slunce nebo soli a chlóru. Po nanesení budou vaše vlasy jemné, lesklé a hedvábně hebké na dotek. Skvěle připravuje délky na následnou mechanickou úpravu. Bezoplachový krém s UV filtrem chrání vlasy před slunečním zářením a dodává jim tvar bez zatížení. Hydratuje, rozčesává a zjemňuje vlasy i bez vypláchnutí slané vody. Bojuje proti krepatění. Použijte jej na mokré i suché vlasy.

Sada obsahuje:

  • balzám sun kiss 150 ml
  • maska 200 ml
  • šampon 250 ml

Použití

Šampon: Aplikujte na mokré vlasy a zapracujte krouživými pohyby, poté opláchněte. Pokud je to nutné, zopakujte mytí.

Maska: Aplikujte na mokré vlasy po umytí šamponem. Nechte působit 2-3 minuty, poté důkladně opláchněte.

Vlasový krém: Aplikujte na vlasy před nebo po pobytu na slunci. Po pobytu na slunci a po umytí vlasů naneste do vlhkých vlasů. poté vlasy vyfoukejte. Pro snížení krepatosti nanášejte na suché vlasy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.