Doplněk stravy

Brusinky ANIXI Strong 500 mg 30 kapslí

Brusinky ANIXI Strong obsahuje silný extrakt z plodů brusinky, standardizovaný na 8 % PAC, to je 40 mg v jedné kapsli. Vhodné i pro dlouhodobé užívání.

265

Cena za 1 kus: 8,83 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Brusinky ANIXI Strong 500 mg 30 kapslí

50142448

Úvod

Brusinky ANIXI Strong je doplněk stravy připravený z červených plodů kanadské brusinky. Silný extrakt je standardizován na 8 % proanthokyanidinů – to je 40 mg PAC v jedné kapsli. Tyto přírodní látky ze skupiny flavonoidů mají schopnost přilnout na E. coli, a tak znemožnit usazování bakterií na stěnách sliznice močových cest. Při inkontinenci zpomalují rozklad moči a tím předcházejí vzniku nežádoucího zápachu.

Hlavní vlastnosti

  • 500 mg silného extraktu v jedné kapsli
  • z celých plodů brusinek
  • i pro dlouhodobé užívání

Dávkování

Užívejte 1-2 kapsle 1x denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Brusinkový extrakt Cran-RichPAC (Vaccinicum macrocarpon, extrakt z plodů klikvy velkoplodé 36:1, standardizováno na 8 % proanthokyanidinů, ekvivalent 18 000 mg čerstvých plodů brusinky kanadské – Vaccinium macrocarpon) 500 mg, hydroypylmethylcelulóza, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), látka protispékavá (horečnaté soli mastných kyselin). Jedna kapsle obsahuje 500 mg extraktu – 40 mg PAC.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.