Doplněk stravy

Wolfberry Kopřivěnka extrakt 120 kapslí

Značka: WOLFBERRY

Wolfberry Kopřivěnka extrakt se získává z exotické bylinky známé také jako indická kopřiva, která podporuje metabolismus tuků a přispívá tak ke kontrole hmotnosti.

475

Cena za 1 kus: 3,96 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Wolfberry Kopřivěnka extrakt 120 kapslí

50143017

Úvod

Doplněk stravy Wolfberry Kopřivěnka extrakt je vyroben z exotické bylinky Coleus forskohlii známé také pod jménem indická kopřiva. Tato ajurvédská léčivka roste divoce na asijských horských svazích, a své místo v tradiční indické i čínské medicíně si vysloužila zejména díky obsahové látce forskolinu. Kopřivěnka podporuje metabolismus tuků, a přispívá tak ke kontrole tělesné hmotnosti.

Hlavní vlastnosti

  • extrakt z kopřivěnky v rostlinných kapslích
  • kopřivěnka podporuje metabolismus tuků
  • kopřivěnka přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

1 kapsle obsahuje: Kopřivěnka (Coleus forskohlii) extrakt 10 % forskolinu 250 mg, plnivo: Inulin, protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin rostlinného původu, celulózová kapsle.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není vhodné pro osoby se žaludečními vředy, poruchou štítné žlázy, srdečními chorobami, osoby, které užívají léky na vysoký krevní tlak či léky snižující srážlivost krve. Máte-li jakékoliv zdravotní problémy, než začnete tento doplněk stravy užívat, poraďte se se svým ošetřujícím lékařem. Neužívejte alespoň 2 týdny před jakoukoliv operací. Přípravek není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.