Doplněk stravy

MOVit Energy Lipozomální Vitamin C 1000 mg tekutý 250 ml

MOVit Enegy Lipozomální Vitamin C 1000 mg tekutý obsahuje vitamin C v lipozomální formě s vysokou biologickou dostupností a účinkem. Pro zdravou imunitu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: MOVit Energy Lipozomální Vitamin C 1000 mg tekutý 250 ml

50143089

Úvod

Vyzkoušejte vitamin C v tekuté lipozomální formě. MOVit Energy Lipozomální Vitamin C 1000 mg tekutý obsahuje speciální formu vitaminu C vázaného v lipozomech. Ty jsou složené z dvojvrstvy lipidů, které váží vitamin C a efektivně ho dopravují do tkání organismu. Lipozomální vitamin C je šetrný k žaludku a také k ledvinám.  Přípravek je vhodný pro vegetariány a vegany, neobsahuje želatinu.

Hlavní účinky vitaminu C:

  • napomáhá normální funkci imunitního systému
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • příznivě ovlivňuje nervový systém a psychickou činnost
  • chrání buňky před oxidačním stresem a napomáhá správnému energetickému metabolismu
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu, který podporuje správné fungování našich kostí, kůže, chrupavek, krevních cév, zubů a dásní

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Účinná látka (například vitamin nebo minerál) je obalená lipidovou (tukovou) membránou a dopravena na místo určení. Ideální způsob, jak dopravit účinnou látku přímo do tkání. Zajišťuje vynikající účinnost a vstřebatelnost.


Dávkování

Dospělí užívají 5-10 ml denně, dětem od 3 let podávejte 1-2 ml denně. Před použitím protřepat. Dávku lze rozředit ve vodě nebo jiném chladném nápoji.


Složení

Vitamin C 1000 mg (1250 % referenční hodnoty příjmu) v denní dávce 10 ml.

Nosič  ̶  sorbitolový sirup, voda, lipozomální vitamin C Liposovit-CTM (kyselina L-askorbová), plnidlo  ̶  maltodextrin, nosič  ̶  glycerol, emulgátor  ̶  slunečnicový lecithin, pomerančové aroma, konzervační látky  ̶  benzoan sodný a sorban draselný, barvivo  ̶  beta-karoten.


Upozornění

Doplněk stravy není určen pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nevhodné pro osoby přecitlivělé na některou ze složek přípravku. Případná usazenina je přirozeným jevem a není jakosti na závadu. Skladujte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.