Dentální hygiena

WhitneyPHARMA Gel refill set 3x3 ml

WhitneyPHARMA Gel refill set je náhradní náplň k bělicí sadě na zuby WhitneyPHARMA, která působí na bázi bělicího gelu aktivovaného UV zářením.

449
Ušetříte 41%

Původní cena:  755 Kč  ·  sleva 306 Kč

Nejnižší cena před slevou: 755 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: WhitneyPHARMA Gel refill set 3x3 ml

50142717

Úvod

WhitneyPHARMA Gel refill set je náhradní náplň k bělicí sadě na zuby WhitneyPHARMA, která působí na bázi bělicího gelu aktivovaného UV zářením. UV světlem dochází k oxidaci složek gelu, likvidaci nečistot a bakterií, které způsobují žloutnutí zubů. 6denní kúra vám zajistí maximální bělící účinek a výsledek srovnatelný s péčí profesionálního dentisty.

Hlavní vlastnosti

  • bělení zubů v pohodlí domova
  • kombinace bělicího gelu a UV záření
  • jen 15 minut denně
  • bez zvýšené citlivosti zubů
  • uživatelsky příjemná aplikace

Složení

Náhradní náplň obsahuje 6 dávek bělicího gelu ve 3 injekčních stříkačkách určených pro šestidenní bělicí kúru.


Použití

Bělení provádějte 6 po sobě jdoucích dní, ideálně po večerní ústní hygieně před spaním, vždy 15 minut. Před započetím bělení doporučujeme porovnat stávající odstín zubů pomocí šablony. Připevněte náustek k UV světlu, jednu čtvrtinu stříkačky rovnoměrně vytlačte do horní části náustku a druhou čtvrtinu do spodní části. Vložte do úst, zkousněte a zapněte UV světlo. Po 15 minutách světlo vypněte. Následně vyjměte náustek a opláchněte jej ve vlažné vodě. Po procesu bělení doporučujeme zuby znovu očistit, pít pouze čistou vodu a vyhnout se jídlu minimálně po dobu 30 minut.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.